جلسه کارگروه گندم،آرد و نان به ریاست کتابی سرپرست معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه کتابی با اشاره به ضرورت و اهمیت نان در سبد غذایی خانوارها عنوان کرد ، پخت نان با کیفیت،حق شهروندان محترم است و باید در این زمینه اهتمام ویژه بکار گرفته شود.
وی گفت:رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی توسط نانوایی ها امری ضروری و مهم است و از کمیته نظارت و بازرسی بهداشتی خواست تا به این مهم نیز توجه ویژه نمایند.
در این جلسه ،شیفت بندی نانوایی ها در روزهای جمعه،کیفیت آرد کارخانه، بازنگری سهمیه آرد روستایی،بازنگری تعطیلی نانوایی ها و ساماندهی مجدد آنها ،میزان وزن چانه،کیفیت مطلوب خمیر،رعایت نکات بهداشتی و … مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تمهیدات لازم در این راستا اندیشیده شد.